Epinium guanya el premi Creatic 2017 a la millor start-up

Text: Redacció
506

La start-up Epinium, que impulsen els emprenedors Carlos Martínez i Miquel Ferrando, és la guanyadora de la 17a edició dels premis Creatic, que atorguen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró. En la categoria a la milor idea empresarial, el reconeixement se’l va endur el projecte Thumblock, presentat per Miquel Giménez, que unes hores abans rebia a la Universitat Pompeu Fabra el premi UPF Emprèn.

L’entrega dels premis es va fer el passat 23 de novembre en la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació, que va reunir més de 200 persones al centre de congressos del TecnoCampus.

Epinium és una plataforma d’anàlisi de l’e-commerce que facilita la presa de decisió a les marques mitjançant la intel·ligència artificial i el Big Data, ja que permet, a temps real, conèixer els gustos dels consumidors, adaptar-se a les seves necessitats, conèixer les tendències del mercat, analitzar el posicionament de la competència i monitoritzar les variacions de preu en els productes. La resta de guanyadors dels premis Creatic són els següents:

Thumblock (Categoria idea, 1r premi). Cadenat intel·ligent per a motocicletes i ciclomotors, que incorpora un sistema de desbloqueig amb tecnologia biomètrica.

Diari infantil Bitxos (Categoria idea, 2n premi). Diari digital en català amb una capçalera innovadora que acosta als més petits a la lectura dels diaris.

Global Player (Categoria idea, menció especial). Plataforma digital que posa en contacte a jugadors de futbol amb clubs d’arreu a través dels seus entrenadors o scouts.

Supervision (Categoria start-up, 2n premi). Aplicació adreçada al públic infantil per controlar la distància a la qual s’utilitza un dispositiu mòbil i el temps d’exposició, aspectes molt importants per evitar malalties visuals com la miopia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí