Èxit participatiu a l’itinerari “El Masnou. Terra de Mar”

Text: www.elmasnouviu.cat
594

El passat 27 de setembre, en ser quart diumenge de mes, es va fer la visita guiada per l’itinerari “El Masnou. Terra de Mar”.  Amb les places esgotades, un grup de 35 persones va recórrer els punts d’interès patrimonial al municipi que recull l’itinerari. Molts dels assistents van manifestar la seva sorpresa davant algunes de les descobertes que permet el recorregut. Per celebrar la finalització de les obres de rehabilitació de l’itinerari, el dissabte 3 d’octubre, a partir de les 18 h, es va fer un acte de cloenda, amb una visita guiada institucional i oberta a la ciutadania, teatre, música i parlaments.

Pel que fa a l’itinerari, també és possible fer el recorregut individualment amb l’ajuda d’una aplicació per a dispositius mòbils.

L’itinerari és bidireccional, es pot començar a Cal Ros de les Cabres o al Parc de Llac, acabant per tant al lloc oposat. D’aquesta manera, el visitant que comenci pel Parc del Llac, haurà de seguir els pals i les banderoles que indiquin el sentit cap a Cal Ros de les Cabres. I a l’inrevés, en el cas contrari.

D’altra banda, els pals i banderoles ubicades al carrer de Roger de Flor, 23, i a la cruïlla entre el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i del Primer de Maig, marquen exclusivament el sentit que ha de seguir el recorregut de l’itinerari, no la direcció que seguiria un vianant aliè a l’activitat. A més a més, cada panell informatiu conté una infografia que indica el lloc on es troba el visitant i quin ha de ser el següent punt de l’itinerari en funció de la ruta que s’estigui fent.

El quart diumenge de cada mes s’organitzen visites guiades per l’itinerari, les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure. Informació de contacte al correu electrònic següent: museu.nautica@elmasnou.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí