Felicitas Hair crea a Mataró un spa capil·lar únic a Espanya

Text: Redacció
126

Felicitas Ordás, directora del saló, ha dissenyat amb un equip d’experts un exclusiu espai anomenat Hair Spa Eksperience by Revlon Professional, en el qual la talassoteràpia, l’antiga ciència del mar, és la base dels tractaments que retornen la bellesa i l’equilibri al cabell i al cuir cabellut. Per això s’ha adequat el saló, creant-hi una autèntica atmosfera marina que convida a una immersió profunda al benestar.

 

Després del confinament, els clients reclamaven un espai dedicat a la salut i al benestar capil·lar. Per satisfer aquesta necessitat, Felicitas Ordás va decidir crear un espai que no només permetés tractar les diferents necessitats del cabell, sinó que a més ho fes en un ambient relaxant i agradable. Per això, va apostar per la línia de talassoteràpia capil·lar Eksperience by Revlon Professional, creada amb els coneixements més avançats de la ciència, i la potència i eficàcia dels millors actius naturals del mar.

Tots els tractaments són personalitzats i, per conèixer les necessitats reals de cada cuir cabellut i cabell, el circuit s’inicia amb un diagnòstic detallat a través d’una microcàmera. A partir del resultat s’apliquen diferents protocols, sempre a mida i preparats al moment. Els fangs, l’aigua de mar pura, els ingredients marins i les algues s’uneixen per crear una sinergia única entre ciència i natura. Tot això, amb un ritual que et submergeix al fons del mar mitjançant la cromoteràpia, la decoració, la llum, la música, l’aromateràpia i els ingredients marins perquè, a banda de la bellesa, es produeixi el benestar més profund a través de tots els sentits.

La cabina compta amb un llit especialitzat per a spa capil·lar únic a Espanya de l’empresa italiana Pietranera, que inclou un matalàs calefactable, el suport per al coll i massatge relaxant per aire a tot el cos per aconseguir la relaxació. A la mateixa cabina es poden dur a terme massatges i rentats, el Wash Experience, amb el mampo, un recipient de fusta que converteix la neteja en un moment perfecte per a la desconnexió. A més, es completa aquesta atenció personalitzada al client amb aplicació de color, tall o brushing en una sala exclusiva, la sala Beauty, i per tant, es converteix en un circuit a part de la resta de serveis del saló.

L’experiència dels clients que han provat aquest spa capil·lar al nostre país ha confirmat l’èxit dels rituals que ofereixen una visió nova i holística de la bellesa com a resultat de la salut i el benestar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí