Fundació Vella Terra i l’AECC signen el seu primer acord de col·laboració

Text: Redacció
133

L’entitat donarà suport a l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona i s’involucrarà, a través de diverses accions i activitats, en la recaptació de fons i la difusió per la lluita contra el càncer.

Fundació Vella Terra i l’AECC de Barcelona van signar alsetembre el primer acord de col·laboració per participar en diverses accions que donin a conèixer l’AECC entre els professionals de l’entitat, promoguin la visibilitat de la seva missió i ajudin a sensibilitzar i recaptar fons en benefici dels afectats de la malaltia i els seus familiars.

Per a Jordi Vilardell, director general de Fundació Vella Terra, amb aquesta nova aliança “esperem ajudar a promoure la necessitat de prevenció i detecció precoç del càncer, realitzant les revisions mèdiques necessàries, i sumar-nos en totes aquelles accions amb les quals puguem aportar el nostre gra de sorra per a la investigació de la malaltia i la millora de la situació de malalts i familiars”.

Des de l’AECC, el Dr. Laureano Molins, president de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, afegeix: “Estem molt contents de poder sumar esforços amb la Fundació Vella Terra en la lluita contra el càncer. Per a nosaltres és molt important poder donar suport i acompanyar als seus empleats i familiars afectats per la malaltia, millorar el coneixement sobre el càncer i donar a conèixer l’associació i la tasca que fem”.

Amb més de 45 anys d’experiència, Fundació Vella Terra, continua donant suport al projecte de vida de les persones en situació de dependència (gent gran, persones amb diversitat funcional, intel·lectual i física i persones en situació de vulnerabilitat). Amb aquest acord se suma a les empreses que recolzen l’AECC en la lluita contra el càncer i que el pròxim 19 d’octubre, Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, s’uniran a les diverses accions planificades per a la conscienciació sobre aquesta malaltia.

COMPARTIR