L’11è Happy Ride Weekend a la Poma Bikepark de Premià de Dalt, punt de trobada dels ‘riders’

Text: Redacció  // Foto: Feliu Vilalta
541

L’onzena edició del Happy Ride Weekend es va celebrar els dies 23, 24 i 25 de novembre a La Poma Bikepark de Premià de Dalt. Més de 75 riders vinguts de 10 països diferents es van reunir al circuit per participar en les competicions de diferents disciplines: Pump Track dissabte i la disciplina estrella, el Dirt Jump, de la qual es van celebrar les rondes classificatòries i la competició amateur dissabte a la tarda, donant pas a la gran final i espectacle de diumenge.

Més de 2.200 persones van passar per La Poma Bikepark durant aquests tres dies per presenciar l’espectacle que va començar amb el xou de ‘Hitthe Buff Bell’, en el qual es va col·locar una campana a un dels salts i els riders havien de fer-la sonar en combinació amb els seus trucs. El britànic Joe Baddelez va fer un espectacular 360 tocant la campana que li va permetre endur-se aquest premi especial a casa.

Aquest espectacle va donar pas a la gran final de BMX, en la que Erik Ponce va quedar en  tercera posició. L’anglès Joe Baddelezes va endur-se el trofeu de plata i l’incomparable rider madrileny Sergio Layos va pujar al capdamunt del podi.

Tot seguit va començar el Red Bull Best Air, una prova en què es valorava l’altura dels riders al Quarter pipe. Fàcil d’entendre, qui més vola més guanya. En aquest cas, l’Adolf Silva, recent vingut de la prestigiosa Red Bull Rampage a Utah, Estats Units, i amb un salt de 3 metres i 70 centímetres d’alçada, es va dur aquest premi.

Durant la gran final de MTB (mountain bike) 20 riders van haver de demostrar que eren els millors. El francès Elie Robert es va fer amb la victòria seguit d’Alejandro Bonafe i Marcel Durbau, qui va aconseguir mantenir la seva tercera posició de l’any passat al podi.

Finalment, el plat fort va ser el ‘Cash for Tricks’ i el ‘Best Trick’. És en aquest moment de la nit que l’esperit del Happy Ride Weekend pren vida i és que tots els riders ho donen tot i intenten demostrar tot el seu millor repertori de trucs per emportar-se diners. Cada nou truc, espectacular i ben caigut els feia guanyar 20 €, i el millor de tots també es va emportar el premi al Best Trick, el qual va ser un 720 Bar Spin, també d’en Marcel Durbau.

Durant tota la tarda del diumenge es van anar repartint els premis del gran sorteig d’aquest any en el que cal destacar el suport i generositat de moltíssims comerços de Premià de Dalt que van aportar premis perquè el sorteig del Happy Ride Weekend 2018 fos realment especial.

Tot i les fortes pluges de les últimes setmanes i l’aplaçament de l’esdeveniment, un any més va ser el final perfecte de la temporada de competicions i una festa per a tots els participants i assistents, sense perdre el seu esperit familiar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí