La cinquena Setmana de la Salut arriba a Vilassar de Mar

Text: Redacció
426

La Comissió d’Estils de Vida Saludables, formada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar, el CAP Dr. Masriera i els centres educatius del municipi i les seves AMPES, torna a organitzar una setmana dedicada a la salut. Serà del 30 de març a l’11 d’abril i tindrà com a objectiu informar, prevenir i fomentar hàbits saludables entre la població.

La inauguració va ser el diumenge 3 d’abril amb una caminada que es podia fer en tres recorreguts diferents. La setmana compta amb xerrades sobre temes diversos com ara el sòl pelvià, mindfullness o les adreçades a les persones que cuiden a d’altres, tallers oberts per fer marxa nòrdica, tastets de cuina o formatges artesans, entre d’altres, i una festa final, el dia 9 d’abril, que tindrà com a escenari central el pati de l’escola Pérez Sala, on les ampes de les escoles i algunes empreses relacionades amb la salut faran tallers adreçats principalment als infants.

A part de les activitats programades, durant tota la setmana hi haurà portes obertes a les activitats del programa municipal d’activitats físiques dirigides i a algunes de les activitats dirigides que es fan a la Piscina Municipal. A més, els centres educatius faran activitats especials per transmetre a l’alumnat hàbits saludables.

Consulta el programa de la Setmana de la Salut aquí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí