La Marató 2021 estarà dedicada a la salut mental

Text: Redacció
180

La salut mental centrarà La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest any. El programa insígnia de la solidaritat a Catalunya arribarà a la 30a edició el diumenge 19 de desembre tot posant el focus sobre uns problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

La Fundació La Marató de TV3 i els mitjans de comunicació de la CCMA, desplegaran una campanya que té com a objectiu divulgar i sensibilitzar sobre la salut mental, i contribuir així a la normalització i visibilitat social d’aquests trastorns. En aquesta edició, a més, se sumaran diverses accions especials i participatives que s’han dissenyat per celebrar els 30 anys d’un projecte plenament arrelat a la nostra societat.

El director de la fundació també ha destacat l’enginy i entusiasme de la ciutadania en l’organització d’activitats solidàries. Així mateix, ha presentat la campanya en el marc de la qual es faran al voltant de 5.500 sessions divulgatives sobre salut mental que arribaran a uns 200.000 joves de tot Catalunya.

COMPARTIR