L’acupuntura pot ajudar a millorar la fertilitat femenina

ISSA - Mataró.
702

L’acupuntura,  tècnica nascuda a la xina, s’ha anat desenvolupant i evolucionant també a occident, aplicant-se com a tractament complementari a diferents especialitats. En els darrers anys s’ha utilitzat per a tractament en alteracions ginecològiques i fins i tot en la millora de la fertilitat.

Degut al tipus de vida que tenim a la societat actual, amb tensions psíquiques, estrés, preocupacions socioeconòmiqes, etc., Hi ha una tendència clarament marcada a trobar a les consultes de ginecologia un augment de disfuncions –trastorns o malalties-, que ocasionen trastorns en el cicle menstrual (ovaris, matriu, mames) o també la disminució en la capacitat reproductiva, és a dir una manca de fertilitat en la dona. És aquí on l’acupuntura pot tenir un espai per a treballar conjuntament amb el ginecòleg.

I ja s’ha demostrat que l’acupuntura pot millorar els següents problemes ginecològics: dismenorrea, amenorrea, disfuncions ovulatòries, menopausa, mames fibroquístiques, tensió premenstrual, vòmits en l’embaràs, ajuda a l’augment de la fertilitat.

Xerrada Gratuïta: L’acupuntura pot ajudar a millorar la fertilitat femenina.
Dijous 28 d’abril a les 18:00h a la ISSA de Mataró.
Cal fer inscripció prèvia a: gemma@clinicaissa.com o al telèfon 93.790.22.14
COMPARTIR