L’acupuntura pot ajudar a millorar la fertilitat femenina

ISSA.  www.clinicaissa.com
691

L’acupuntura és una tècnica nascuda a la Xina que s’ha anat desenvolupant i evolucionant també a occident, aplicant-se com a tractament complementari a diferents especialitats. En els darrers anys s’ha utilitzat per a tractament en alteracions ginecològiques i fins i tot en la millora de la fertilitat.

Degut al tipus de vida que tenim a la societat actual, amb tensions psíquiques, estrès, preocupacions socioeconòmiques, etc., hi ha una tendència clarament marcada a trobar a les consultes de ginecologia un augment de disfuncions –trastorns o malalties, que ocasionen trastorns en el cicle menstrual (ovaris, matriu, mames) o també la disminució en la capacitat reproductiva, és a dir una manca de fertilitat en la dona. És aquí on l’acupuntura pot tenir un espai per a treballar conjuntament amb el ginecòleg.

I ja s’ha demostrat que l’Acupuntura pot millorar els següents problemes ginecològics: dismenorrea, amenorrea, disfuncions ovulatòries, menopausa, mames fibroquístiques, tensió premenstrual, nausees o vòmits en l’embaràs i ajuda a l’augment de la fertilitat.

A la ISSA oferim aquest servei inclòs a la nostra assegurança de salut ISSA 10 i a nivell particular.

COMPARTIR