L’Associació Contra el Càncer a Barcelona presenta laSeu Local de Mataró

Text: Redacció
200

L’Associació Contra el Càncer a Barcelona ha presentat una junta a la seu local a la ciutat de Mataró. Gràcies a la creació d’aquesta junta, l’Associació podrà detectar les necessitats de la regió per a poder oferir serveis que realment cobreixin aquestes necessitats de les persones amb càncer i/o familiars de persones amb càncer de la ciutat.

El Punt Comarcal del Maresme va ser inaugurat l’any 2017, però fins ara Mataró no comptava amb una junta pròpia. Les seus locals están formades per grups de voluntaris que s’encarreguen de liderar les activitats al municipi tant de campanyes de prevenció com de captació de fons per la recerca i pels serveis de l’Associació.

“D’aquesta manera, els voluntaris de la seu de Mataró construirem un petit òrgan de govern que representarà a l’Associació a la nostra ciutat, facilitant-nos la detecció de les necessitats de la població i permetent-nos arribara altres àmbits com els Centres d’Atenció Primària (CAP), escoles o Centres Cívics, entre d’altres”, declara la Sílvia Pérez, Coordinadora del Maresme de l’Associació Contra el Càncer.

COMPARTIR