L’Ateneu Cooperatiu del Maresme reprèn l’activitat després de les vacances d’estiu

Text: Coop Maresme
222

L’inici de curs arriba farcit de formacions i jornades de sensibilització, amb la ‘Diada del Cooperativisme’ i el programa formatiu ‘Consolida’.

 

Coop Maresme organitza el 18 de setembre a les 11h la Diada del Cooperativisme. Una jornada pensada per a reflexionar sobre cultura cooperativa, amb una taula rodona virtual formada per Laura Arau, sòcia treballadora de Cultura XXI, SCCL impulsora de Fira Literal o l’editorial Tigre de Paper, entre altres; i Xavi Urbano, soci treballador de Quesoni, SCCL i membre de #CulturaCoop. El debat estarà moderat per Eloi Aymerich de la cooperativa Clack. L’acte finalitzarà a les 12.30h. amb un concert de Gemma Abrié i Josep Traver al canal de YouTube de Coop Maresme.

Sobre el dia Internacional de les Cooperatives. El 16 de desembre de 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides, en la resolució 47/90, proclama Dia Internacional de les Cooperatives el primer dissabte de juliol de 1995, per celebrar el centenari de l’establiment de l’Aliança Cooperativa Internacional, i decideix estudiar la possibilitat de celebrar un dia internacional de les Cooperatives en anys futurs.

Torna el programa formatiu #Consolida. D’altra banda, i després de l’aturada de l’estiu, es reprèn el programa formatiu Consolida -pensat per donar eines a les entitats d’ESS i Cooperatives per al seu creixement i consolidació- amb dues formacions online i gratuïtes. La primera, ‘Com elaborar el Reglament de Règim Intern’ els dies 23 i 30 de setembre a les 9.30 h. La segona, ‘Comunicació no violenta’, el 7 i 8 d’octubre de 10 a 13h. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web serveis.coopmaresme.cat

A més, el 17 d’octubre se celebrarà la Jornada d’educació, cooperativisme i feminisme. Un acte format per una xerrada del professor Miquel Àngel Essomba i tallers sobre aprenentatge cooperatiu, economies feministes a l’aula i les cures al món educatiu. Tot plegat, pensat per a compartir experiències a través de dinàmiques organitzades per la cooperativa Musicop.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí