Neix amb èxit un campus virtual a Mataró que connecta universitat i empresa

Rafa Liñán.  CEO de ILURUS.com
449

ILURUS ha creat la primera xarxa social a la ciutat de Mataró que connecta universitat i empresa en entorns col·laboratius com TecnoCampus. Aquesta iniciativa ha estat duta a terme per un grup d’estudiants de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i pretén servir per generar dinàmiques positives de comunicació entre els mateixos estudiants, entre les mateixes empreses de l’entorn, i sobretot entre els dos móns: la universitat i l’empresa.

La versió inicial (beta) de la plataforma ja es troba oberta a tota la comunitat des de http://www.ilurus.com i en el seu primer dia a la xarxa s’han adherit més de 250 persones, trencant els pronòstics. En un dia a ILURUS els usuaris ja han creat diverses comunitats per dinamitzar la xarxa i relacionar-se entre els usuaris, generant activitat des del primer dia. ILURUS també pretén aprofitar aquest vincle físic que els diferencien d’altres xarxes socials i conté, entre d’altres, espais com ‘la Plaça’ (espai de dinamització social) , l’Aula Màster (espai de formació) o el ‘Bar’ (espai de tertúlia).

La presentació d’ILURUS a la comunitat es va realitzar el passat dimarts 17 de maig a la Plaça del TecnoCampus amb el suport d’estudiants, professors i empreses.

COMPARTIR