El Parc de la Serralada Litoral ofereix un programa d’activitats tot l’any

Text: Redacció
225

Fins al desembre, el Parc de la Serralada Litoral ofereix un programa de passejades guiades, monogràfics i tallers en cap de setmana. Les propostes permetran conèixer el patrimoni natural i cultural d’aquest espai singular. Hi ha sortides naturalistes, senderisme, jocs, contes i tallers i per participar-hi és imprescindible fer inscripció prèvia.

El cicle de sortides es duu a terme als municipis de l’àmbit del Parc i, entre les propostes, hi ha una nit d’estels, fer un herbari virtual, un dia a la prehistòria, una nit de ratpenats, recol·lectar herbes per fer ratafia o la descoberta del castell de Burriac. També s’han programat sortides, passejades i tallers sobre insectes, plantes aromàtiques, remeis de tardor, bolets o orientació.

El programa també ofereix monogràfics i tallers adreçats a la divulgació i l’aprofundiment de temes relacionats amb el medi natural que es duran a terme en equipaments dels municipis consorciats.

Totes les activitats estan guiades per experts coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

Podeu consultar tots els detalls i descarregar-vos el programa i, si voleu conèixer totes les passejades guiades que s’organitzen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals

COMPARTIR