El Parc de la Serralada Litoral ofereix un programa d’activitats tot l’any

Text: Redacció
130

Fins al desembre, el Parc de la Serralada Litoral ofereix un programa de passejades guiades, monogràfics i tallers en cap de setmana. Les propostes permetran conèixer el patrimoni natural i cultural d’aquest espai singular. Hi ha sortides naturalistes, senderisme, jocs, contes i tallers i per participar-hi és imprescindible fer inscripció prèvia.

El cicle de sortides es duu a terme als municipis de l’àmbit del Parc i, entre les propostes, hi ha una nit d’estels, fer un herbari virtual, un dia a la prehistòria, una nit de ratpenats, recol·lectar herbes per fer ratafia o la descoberta del castell de Burriac. També s’han programat sortides, passejades i tallers sobre insectes, plantes aromàtiques, remeis de tardor, bolets o orientació.

El programa també ofereix monogràfics i tallers adreçats a la divulgació i l’aprofundiment de temes relacionats amb el medi natural que es duran a terme en equipaments dels municipis consorciats.

Totes les activitats estan guiades per experts coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

Podeu consultar tots els detalls i descarregar-vos el programa i, si voleu conèixer totes les passejades guiades que s’organitzen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí