Una solució d’anàlisi de l’ARN i intel·ligència artificial guanya el premi Creatic 2019

Text: Redacció
206

L’Auditori del TecnoCampus va acollir la Nit de l’emprenedoria, durant la qual es van lliurar els premis als guanyadors de la 19a edició dels premis Creatic.

El projecte guanyador del primer premi Creatic 2019 a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació ha estat Health xCode, impulsat per Pol Cervera. Es tracta d’una solució per optimitzar al màxim el rendiment i millorar la salut de les persones mitjançant l’anàlisi de l’ARN combinat amb intel·ligència artificial. .

El segon premi Creatic ha estat per a John Enrique Correa, impulsor del projecte Alta Guardia, un servei d’alarmes de seguretat “sharing” sense quotes fixes, ni adquisició d’equips i només pel temps que el client la necessita.

Finalment, el tercer premi Creatic ha estat per a Jan Folch, Xavier Colom i Albert Folch pel projecte TransportComparator.com, un comparador web d’empreses de transport per carretera.

Durant l’acte també es va atorgat el premi a l’Emprenedoria Universitària del TecnoCampus. El guanyador va ser Xavier Soldevila i el seu projecte  FingerClik, una solució de packaging monodosi per al mercat cosmètic.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí