Un total de 14 municipis acullen les Jornades Gastronòmiques del fesol del ganxet

Text: Redacció
378

El seu gust suau i la cremositat d’aquest producte de la terra el fan molt únic i apreciat, tant a la nostra comarca com a molts d’altres indretes del territori. A més, la DOP amb la qual compta aquest llegum deixa testimoni de la qualitat d’aquest producte arrelat a nombrosos pobles de la comarca des de fa molts anys, municipis com Arenys de Munt, Argentona, Malgrat de Mar, Palafolls, Sant Cebrià de Vallalta, Tordera, Cabrera de Mar, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna i Teià.

Un any més, doncs, arriben les Jornades al Maresme que el posen en el punt de mira dels comensals a través de les propostes que ofereixen els restaurants de la comarca al voltant d’aquest preuat llegum. En concret, enguany hi participen una quarantena de restaurants d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Dalt.

Les Jornades conclouran el proper 31 de desembre.  I en aquest context, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle que recull les propostes gastronòmiques de cada establiment i una relació de productors, així com també receptes de La Fonda del Casal i Can Baladia, d’Argentona i El racó de Can Feliu, de Vilassar de Dalt, maridades amb vins de la DO Alella.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí