La 30a Mostra Gastronòmica de Cabrils serveix més de 23.000 tastos

Text: Redacció
731

La Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils va posar el punt final a la trentena edició després de quatre dies intensos en els quals van passar pel recinte prop de 15.000 persones i es van vendre un total de 23.311 tiquets de tastos. D’aquests, 6.965 es van vendre la nit del dissabte, la xifra més alta registrada en els trenta anys d’història de la fira.

Aquestes xifres no fan més que posar de manifest que la Mostra Gastronòmica de Cabrils és una de les més reconegudes i consolidades de Catalunya, tal com va assenyalar la directora de la Mostra, Geno Estrada: “Any rere any es demostra que aquesta fira és un esdeveniment ja consolidat, que és capaç de rebre visitants d’arreu”.

La regidora de Turisme i Promoció econòmica, Isabel Tamboleo, per la seva banda, va voler destacar la qualitat dels productes que es poden trobar a la Mostra: “Hem d’estar orgullosos dels productes que tenim, productes de qualitat i proximitat que cada vegada són més valorats i reconeguts”, i alhora va voler destacar també la importància de celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi: “Una Mostra com aquesta no deixa de ser un gran motor econòmic per Cabrils i una empenta per comerciants i restauradors”.

La 30a edició de la Mostra es va celebrar del 18 al 21 d’agost i va comptar amb un total de 64 estands, entre ells 16 de restauració i 5 de vins i caves amb DO Alella. La resta dels estands corresponen a comerciants (7), entitats (8) i artesans (28).

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí