4a edició dels premis VOC

Text: Redacció
318

El VOC (Versió Original en Català) és un projecte impulsat per Òmnium Cultural que té com a objectiu estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Es tracta d’una mostra de cinema i audiovisual, i d’uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana.

La mostra, que celebra la seva 4a edició, tindrà lloc en més de 30 poblacions de Catalunya del 6 de febrer a l’1 de març de 2020. Al Maresme es podrà veure a Alella (29 de febrer), Calella (21 de febrer), Malgrat de Mar (21 de febrer), Mataró (29 de febrer) i Vilassar de Mar (15 de febrer).  La sessió inaugural dels VOC tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat, el dijous 6 de febrer.

El comitè de selecció del VOC ha seleccionat 10 curtmetratges de ficció i 4 curtmetratges documentals que passaran a formar part de la Mostra VOC 2020 i competiran pels diferents premis del certamen.

Els curtmetratges comparteixen qualitat, creativitat, emoció, reivindicació, conflicte, denúncia, repte i  actualitat. Entre els curts seleccionats hi trobem Hawaii i Vaca, nominats a millor curtmetratge de ficció als Premis Goya, o Savis de l’horta, un documental que ha visitat 26 festivals i recollit 9 premis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí