“Aquest any també apostem per una Mostra més sostenible”

Text: Albert Calls  // Foto: Cedida
726

Isabel Tamboleo Villalobos (PDeCAT i Unió) és regidora de l’Ajuntament de Cabrils dels àmbits de Gent Gran, Salut, Benestar Social i de la Dona, Comerç i Consum, Turisme, Promoció Econòmica i Cooperació i Solidaritat. Parlem amb ella de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, una cita de referència de l’estiu al Baix Maresme que enguany arriba  a la seva 31a edició.

Quines novetats destaquen en la Mostra d’enguany?
Per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant la Mostra, aquests es podran comprar de manera anticipada a l’estand instal·lat davant del Centre Cívic la Fàbrica una setmana abans. Com a novetat d’aquest any, a la pàgina web tiquets.cabrils.cat podreu fer la compra dels tiquets i recollir-los a l’estand de la Mostra. Aquest any també apostem per una Mostra més sostenible, tots els estris utilitzats seran reciclables.

Pel que fa a activitats adreçades al públic, quines s’han programat?
En la 31a edició de la Mostra participaran un total de 59 estands, 17 d’ells de restauració, 4 de vins i caves amb D.O. Alella, 11 de comerciants, 6 entitats i 21 paradetes d’artesans. La gastronomia i els vins de la terra seran els productors estrella perquè tots els públics sense importar l’edat ni l’experiència en el món de la cuina puguin gaudir de la millor manera possible. Per amenitzar la Mostra i dotar-la d’un ambient encara més agradable, el grup Blue-Gin Jazz serà l’encarregat de posar la música que acompanyi visitants i expositors durant els quatre dies de la trobada. Entre les activitats previstes destaca la Trobada de Col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils que tindrà lloc el dia 19 d’agost a la Sala de la Concòrdia. Amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’Escola l’Olivera i que la mobilitat i l’aparcament no siguin un obstacle durant els quatre dies, es disposarà d’un servei gratuït de trenet de les 19.00 h fins a les 03.00 h, les parades seran les mateixes que les de l’autobús en el trajecte del CAP a la Rotonda.

Quin tipus de públic visita la Mostra?
La Mostra la visita tot tipus de públic, però sobretot un públic familiar, ja que hi ha una gran oferta per tothom, des dels més petits als més grans.

Ha augmentat, amb la major promoció de la comarca, la presència de turistes en la Mostra?
La Mostra és un esdeveniment turístic, social i econòmic de referència d’aquest municipi. El fet de ser una Mostra molt consolidada atreu visitants de diferents comarques de Catalunya, principalment de la nostra comarca tot i que cada cop més tenim visitants estrangers que fan turisme al Maresme.

Com s’integren els restaurants, comerços i entitats del municipi en la Mostra?
La Mostra es converteix cada any en un autèntic aparador gastronòmic, en el qual els professionals d’aquest sector, artesans i comercials, apropen les seves creacions i productes a un públic multitudinari, que participa de manera molt activa a la Mostra.

COMPARTIR