L’alternativa a Google

Text: AMIC
129

Google s’ha convertit en una eina indispensable per a les nostres vides. Actualment són 2.000 milions els usuaris que usen aquest cercador. Amb tot, el sector de les Noves Tecnologies ens ha ensenyat que quan una empresa sembla afermada, sempre pot produir-se el canvi.

En el sector dels cercadors cada vegada hi ha més alternatives a Google,  que en el seu moment va desbancar a Yahoo! I cal remuntar-se a aquest canvi per a entendre les dinàmiques del sector. Per què Google va acabar amb la competència? La resposta és clara: oferia un servei gràcies al seu algoritme molt millor que el de la competència.

Durant 2020 un nou cercador s’ha fet un lloc en el món. DuckDuckGo és una alternativa a Google que ha crescut en l’últim any més d’un 60%. Actualment ja són 100 milions els usuaris que l’empren. Caldria saber què està oferint aquesta eina que no tingui el primer cercador del planeta. Sens dubte l’algorisme de Google és incomparable a res i DuckDuckGo està molt lluny d’assemblar-se a aquest. Quina és la diferència? La nova empresa ofereix alguna cosa que Google no està disposat a donar-nos: privacitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí