Llibreria Índex presenta ‘Autenticidad’, el segon llibre de Fran Chuan

Text: Redacció
395

L’acte es farà dijous 12 a les 19.30 h, al Jardí de Can Bisa de Vilassar de Mar.

Autenticidad és un manual de referència imprescindible per als nous líders. Segons el seu autor, Fran Chuan, “perquè una empresa sigui innovadora els seus líders han de ser autèntics, és a dir, coherents entre allò que pensen, diuen, fan i senten”. Es tracta del seu segon llibre, el primer va ser Innovacion.2.0, traduït a l’anglès i al xinès.

Concebut com un diàleg socràtic entre dos personatges, So i Tes, Autenticidad  ens revela les pautes que ens duran a un canvi personal capaç de transformar el nostre entorn. Així, quan una persona amb molt d’èxit, So, director general amb un alt poder adquisitiu, és acomiadat, la seva vida dona un gir i es replanteja el seu futur. És en aquest moment quan coneix Tes, un consultor independent focalitzat en la cultura de la innovació.

Autenticidad, un llibre imprescindible per entendre el lideratge del futur, està explicat de forma senzilla però amb profunditat teòrica i pot suposat un abans i un després en la nostra manera de dirigir les empreses i relacionar-nos amb els nostres equips. Ha estat editat per Editorial Profit i es troba a les principals llibreries del país, així com en plataformes d’e-books.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí