La Mostra Gastronòmica arriba a la 31a edició

Text: Redacció
828

Cabrils celebrarà del 17 al 20 d’agost, en el marc de la Festa Major de Santa Helena, la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans. Aquest esdeveniment de caràcter gastronòmic, econòmic, turístic i social, és una proposta plenament consolidada, al llarg dels anys, que compta amb una assistència multitudinària. Tothom que s’hi acosta pot degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca, amb tant d’èxit que, any rere any, es repeteixen els grans resultats de públic.

Les dades que avalen la Mostra de Cabrils són ben clares: es compta amb la participació de més d’una seixantena d’estands i uns 15.000 visitants, durant els quatre dies que dura la celebració d’aquest esdeveniment.

En la seva programació es poden trobar ‘tastets’ i música per amenitzar les nits, entre d’altres propostes d’animació. L’organització va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals, SA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils i el suport de la Diputació de Barcelona, el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm. Geno Estrada és la directora de la Mostra des de 2006.

La 31a Mostra Gastronòmica de Cabrils se celebrarà del 17 al 20 d’agost al recinte de l’escola L’Olivera de Cabrils. L’horari de divendres 17 és de les de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit. I dissabte 18, diumenge 19 i dilluns 20, de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit. Pel que fa als participants de la 31a Mostra, al tancament d’aquesta edició, es compta amb un total de 54, tot i que encara en queden per confirmar. Per sectors són: restauració (15), vins i caves (4), comercials (8), hotels (1), entitats (6) i paradetes (20).

Durant la Mostra de Cabrils es podrà adquirir l’ampolla de cava amb la placa commemorativa dels 30 anys, a l’estand de Roura. També es farà la  13a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils, diumenge 19 d’agost, de 10 a 14h, a la Sala La Concòrdia. I es vendrà cava amb la placa commemorativa 2018.

A més dels ‘tastets’ de menjar, hi haurà jazz en viu amb el grup Blue Gin. La solidaritat i la sostenibilitat també seran presents a la Mostra: es destinarà el 0,7% de la recaptació de la venda dels tiquets de tast i beguda a Proactiva Open Arms i els plats i coberts són biodegradables.

D’altra banda, entre les novetats d’enguany destaca que una setmana abans de la Mostra hi haurà venda de tiquets per Internet, a: tiquets.cabrils.cat.

Per facilitar els desplaçaments hi haurà un trenet per poder anar còmodament a la Mostra.  El seu recorregut és l’habitual del bus C-12, comprès entre Can Batalló – CAP Cabrils i la rotonda de la zona escolar. L’horari és des de les 7 de la tarda fins a les 3 de la matinada.

 

 

COMPARTIR