Phalaenopsis

Passi Garden Home.  www.passigardenhome.com
687

La Phalaenopsis és una elegant orquídia amb unes flors que la fan semblar una ballarina. Una opulenta branca florida creix des de la seva tija i s’arqueja amb gràcia com més flors té. Les flors poden sortir grans i/o petites, i sovint compta amb patrons fabulosos. Algunes orquídies tenen una lleugera fragància, encara que la majoria no tenen aroma. El que tenen en comú és una aparença exòtica per un llarg temps, i a més són bastant senzilles de cuidar.

MES DE LA PHALAENOPSIS
Aquest mes de febrer a Passi Garden Home celebren el mes de la Phalaenopsis. I per això han programat un curs sobre orquídies, el dissabte 16 de febrer de 2019 a les 11h. Per assistir-hi només us heu d’apuntar a la seva web. És gratuït.

L’orquídia Phalaenopsis creix habitualment en zones càlides, especialment en els plujosos boscos tropicals. Sovint creix com un epífit sobre els arbres i branques amb les seves arrels a l’aire, ja que amb la humitat ambiental en tenen prou per a viure. Les seves arrels creixen orientades cap a la llum, i és la raó per la qual les orquídies s’adquireixen sovint en contenidors transparents.

Aquesta orquídia pot adquirir-se en moltes varietats, generalment com a planta de dues tiges bessones amb diverses flors i tons rosats, i altres, amb bonics patrons. No obstant això també es pot trobar en noves formes com a forma de cascada, d’ona, serpentejant, penjant, reptant o simple, és a dir, amb una flor per planta. Escull al teu establiment de confiança on hagin tingut cura correctament i siguin experts.

Cures bàsiques

  • Li agraden les zones lluminoses, i des de mitjans d’octubre la planta suportarà l’exposició directa a la llum del sol.
  • La temperatura ideal en l’espai en què se situa la planta oscil·la entre els 18 i els 22 ºC.
  • Necessita poca aigua, només cal introduir-la en aigua un cop per setmana i després permetre el drenatge.
  • Afegeix-li abonament especial per a orquídies en l’aigua de reg un cop cada tres setmanes per ajudar al creixement dels brots.
COMPARTIR