Som solidaris?

Manuel Roca i Cuadrada.  Periodista
410

“La fam no fa vacances” és una campanya que reclama solidaritat per recollir aliments bàsics per tal d’aconseguir que persones necessitades rebin l’ajuda durant l’estiu. Els objectius no poden ser més clars.

Per tant, una crida que hem de saber correspondre amb la nostra col·laboració. Som conscients que aquestes campanyes s’ajunten una darrera l’altra, perquè, per desgràcia el problema subsisteix.

La situació que s’està vivint a la nostra societat fa que prenguem consciència de la necessitat de mobilitzar-nos contra la fam, que organitzem i motivem actes i accions solidàries que permetin la recollida d’aliments perquè les entitats benèfiques amb el Banc d’Aliments al capdavant puguin continuar donant l’ajut necessari als sectors de població més vulnerable que no tenen la capacitat d’adquirir els aliments bàsics.

Si hem de ser sincers, i el tema ho exigeix, no poden qüestionar la solidaritat que està posant de manifest el ciutadà, conjuntament amb les nostres entitats, associacions i administracions públiques en un tema tan preocupant com el de l’alimentació.

Ho diem perquè ho hem viscut de primera mà i volem deixar-ne constància, ja que arran d’aquesta campanya solidària per recollir aliments hem pogut comprovar com Mataró, un cop més, està posant de manifest la seva solidaritat.

Ho hem pogut comprovar personalment a través d’entitats privades i públiques, d’àmbit  local i estatal  –Ajuntament, col·legis professionals, Correus, Hospital, escoles, etc.–  han habilitat un espai per la recollida d’aliments.

Personalment voldríem dir que ens ha sorprès aquesta sensibilitat, aquesta mà estesa que és conscient de les necessitats d’un sector de la nostra societat que ho està passant malament, demanant una vegada més que siguem solidaris perquè com dèiem en començar aquest comentari “la fam no fa vacances”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí