Suma’t a l’estil de vida ISSA

Text: Redacció
538

Tractaments i teràpies naturals que complementen la medicina convencional per ajudar-nos a millorar la nostra qualitat de vida i la nostra salut.

PSICO-OSTEOPATIA ORGÀNICA

La Psico-Osteopatia Orgànica com a teràpia holística entén l’ésser humà de manera indivisible, es fonamenta en un profund coneixement anatòmic, fisiològic, energètic i en com interactuen les diferents parts de l’organisme, contemplant tant els aspectes físics com emocionals, gràcies a aquesta visió podem realitzar les normalitzacions necessàries en els diferents sistemes, a la recerca d’una resposta d’auto-curació, retornant així l’equilibri que el cos coneix.

Sistema osteo-articular: qualsevol bloqueig vertebral i mal d’esquena com tortícoli, ciàtiques, lumbàlgies, dolors en membres superiors (espatlla, colze, mà / canell) o inferiors (genoll, peu / turmell)…

Sistema crani-sacral: marejos / vertigen, migranyes, otitis, sinusitis, problemes amb l’ATM…

Sistema orgànic: colitis, restrenyiment, dolors menstruals, problemes gàstrics, alteracions hormonals, insuficiències i ptosis orgàniques…

Com ja sabeu a la ISSA podeu triar la manera de cuidar-vos i estar sans, per això incorporem en el nostre centre un psico-osteòpata orgànic, amb preus especials per als assegurats.

Xerrada gratuïta: 22/03/2017 a les 18.30h

CHI KUNG – QI GONG

Exercicis suaus i energètics per a la salut. És un mètode de Chi Kung emocional que té com a objectiu regular els desequilibris fisiològics i energètics que els trastorns emocionals causen al nostre organisme.

Ansietat, por, tristesa, depressió, irritació… són emocions que poden causar bloquejos afectant el moviment energètic i la funció fisiològica dels òrgans principals, arribant a produir trastorns de salut importants.

El mètode busca regular aquests desequilibris mitjançant uns exercicis que combinen moviment, respiració i una determinada actitud mental. Consta de 5 sèries bàsiques, una per cada orgue principal i la seva emoció relacionada. Els exercicis regulen la funció energètica, restableixen la funció fisiològica i equilibren l’emoció. Restaurant la salut del nostre cos a nivell fisiològic, energètic i emocional.

Xerrada pràctica: 17/03/2017 a les 19.00h

IOGA – HATA. Fitness conscient

El ioga consisteix en una sèrie de postures que es realitzen amb el cos i que usualment es realitzen de forma fluida, passant d’una postura a una altra, en connexió amb la respiració, i pot ser practicat per qualsevol persona. A través de la seva pràctica regular i compromís, podem arribar a aconseguir un equilibri ment-cos en el nostre organisme. Alguns dels seus beneficis són:

– Millora la tonificació muscular, la coordinació motora, la postura i la flexibilitat.
– Ajuda a alleujar l’ansietat, estrès, depressió, problemes de son, problemes de concentració i ajuda a la relaxació.
– Millora el funcionament del sistema digestiu.
– Ajuda en el tractament de lesions, dolors d’esquena, problemes hormonals, entre d’altres.
– Millora la nostra capacitat pulmonar amb els exercicis de respiració profunda
– És un gran complement per als esportistes en general.

Tot i els mites que hi ha sobre el ioga, cal aclarir que no té tints religiosos, no és una pràctica desconnectada de la realitat ni “mística” i és per a persones de qualsevol edat.

SESSIÓ GRATUÏTA PER PROVAR Ioga – Hata: 09/03/2016 a les 18h

ESTIRAMENTS CADENES MUSCULARS

Estiraments de Cadenes Musculars és una pràctica corporal molt específica i senzilla, que té com a objectiu:

– Alliberar al cos de tensions cròniques.
– Restablir l’elasticitat i el moviment.
– Millorar alineament del cos.
– Conservar el moviment.
– Despertar la consciència sensorial.
– Alliberar la respiració.
– Reducció d’estrès.

Com ho farem? Mitjançant les consignes vertebrals i amb la intenció d’unificar cos i ment, fent determinades posicions per experimentar un estirament suau, sostingut i conscient; que permetrà sentir-te molt millor.

XERRADES I TALLERS EDUCACIÓ CONSCIENT:

Reprimir o liberar. La agresividad nos asusta. Cuando nuestros hijos muerden, pegan, golpean objetos; cuando nos gritan y nos alejan de su lado; cuando tienen rabietas; cuando dicen que nos odian o nos llaman“¡Malo!”… Nos asusta pensar en su futuro: en quién se convertirán, si tendrán amigos, si serán unos monstruos, hasta dónde llegarán cuando sean mayores y tengan más poder y más fuerza… Nos asusta por nuestra relación: ya no me quiere, soy un padre horrible, ya no confía en mí, le molesto… Nos asusta porque su agresividad despierta la nuestra: “No lo soporto”, “Lo mataría”, “¿Quién se ha creído que es este mocoso?”. En medio de esta vorágine, dos preguntas dan vueltas sin parar en nuestra cabeza: ¿Por qué? Y ¿Qué hago? Trataremos de responder a estas preguntas y reflexionaremos acerca de nuestro miedo a la agresividad.

XERRADA- REPRIMIR O LIBERAR: 21/03/2017 a les 18.30h (10 €)

Més informació a www.clinicaissa.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí