Ens hi juguem el futur

Manuel Roca i Cuadrada.  Periodista
504

Manuel Roca i CuadradaD’acord amb l’establert per la Llei Orgànica del Règim Electoral General, el proper dia 22 de maig, se celebraran a tot l’Estat eleccions municipals. Hi estem convocats. És un dret que tenim i hem d’exercir. Ens hi juguem el futur.

Aquesta vegada possiblement més que en anteriors convocatòries no podem defugir de la responsabilitat que tenim com a ciutadans. Hem d’anar a votar. L’abstenció debilita i permet resultats esbiaixats que no són bons ni pel ciutadà ni pel polític que no se sent legitimat per exercir la responsabilitat de governar, encara més en unes circumstàncies tan complexes com les que estem vivint en l’actualitat.

Som conscients que en un moment com l’actual la crisi genera una situació d’incertesa general i un augment de la taxa d’atur preocupant, que ajuden a complicar-ho tot, especialment a l’hora d’elaborar el pressupost municipal que ha de fer possible poder mantenir els compromisos amb la ciutadania més desafavorida, fer front a les necessitats de la ciutat, mantenir les inversions que han de permetre un ritme de creixement estable que sens cap mena de dubte ha d’ajudar l’economia ciutadana i a millorar la situació.

Estar al costat de l’emprenedor i crear iniciatives que l’ajudin és, entre altres, una de les tasques que li pertoca al govern municipal que surti elegit el proper 22 de maig, fruit dels resultats electorals.

Mataró, ho ha demostrat al llarg de la seva història, ha estat una ciutat emprenedora, activa i capaç de crear empreses capdavanteres en diferents sectors i llocs de treball. Cal recuperar aquest esperit que avui ha minvat i que no dubtem que un govern municipal fort ha de ser capaç de generar confiança i de contribuir en la mesura de les seves possibilitats a construir una ciutat amb empenta. D’eines no ens en falten. No ho oblidem.

No podem deixar escapar de les mans l’oportunitat que tenim anant a votar, fent confiança a aquells que millor ens poden garantir aquest futur que està en joc.

COMPARTIR