Quan l’esgotador no és el viatge

Text: Redacció
773

Segur que sí, sobretot quan es capfiquen en preparar-lo vostès mateixos aprofitant la facilitat que internet els hi proporciona per accedir a tot tipus de pàgines que ofereixen la possibilitat d’adquirir bitllets i realitzar reserves online; i amb un pagament segur.

Potser el motiu d’aquest ingent treball de cerca i filtració de la marea d’informació disponible i moltes vegades contradictòria que ens envaeix, sigui familiar o conegut que sempre presumeix d’haver fet el mateix viatge per la meitat de preu, o menys, gràcies al fet que ell ho compra i ho reserva tot per internet. Tot això al costat de l’assentiment de la seva parella o familiar corresponent que li repeteix fins a la sacietat “T’ho vaig dir, t’ho vaig dir”.

Per evitar això i tenir la fortuna de trobar una bona oferta en viatges, perquè la sort juga un paper important per vostès, sempre poden llegir les múltiples i variades informacions que trobaran visitant internet, on algun viatger afortunat els explicarà les seves idees i trucs per a viatjar barat i que, precisament, vostès no entendran perquè segur que ho hauran intentat igual, o almenys de forma similar. Fins i tot en la premsa nacional i en periòdics de solera i molt bon tiratge poden llegir articles sobre els falsos mites en els viatges. En definitiva, una sèrie de fórmules gairebé màgiques que aportaran una mica més de confusió a la seva esgotadora tasca de la cerca de l’oferta viatgera.

Haurien de jugar a guanyador i deixar la sort per a altres menesters, i entrar a Expedia, on les ofertes les coneixen al moment de publicar-se i on sempre li aconsellaran el millor pel que fa a vols, allotjaments i activitats per a la destinació que desitgi. Fins i tot si no té clar on anar, també ells saben dels llocs idonis per a qualsevol època de l’any.

Confiï en els especialistes i després presumeixi de trobar ofertes i, si volgués, expliqui el seu secret. Si no gaudeixi per una vegada de la seva fortuna i el seu viatge amb pagament segur i garanties addicionals que en un altre lloc no trobarà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí